English Nederlands
 
Laatste nieuws

Gespecialiseerde import uit China

J&Y heeft zich gespecialiseerd in een aantal productgroepen. Dit zijn vooral de productgroepen waarmee het management en technici bij de start van de onderneming bekend ware. Importeren uit China naar landen wereldwijd vanuit deze produktgroepen is erg belangrijk voor J&Y.
Het aantrekken van engineers en inkopers is gericht op het optimaliseren van de dienstverlening in specifiek dezeSpecial products productgroepen. We hebben hiervoor gekozen omdat deze specialisaties ervoor zorgen dragen dat er een breed spectrum aan technische kennis voorhanden is. Er wordt erg veel aandacht aan kwaliteitszorg geschonken, productie optimalisatie trajecten met toeleveranciers doorlopen en samen met een flink aantal van onze leveranciers wordt er samen ingekocht om bulkvoordeel te halen en toch kleine batches te kunnen leveren aan onze klanten. Importeren uit China van deze produkgroepen en gerelateerde produkten kan snel en zonder risico.

Ons personeelsbeleid is van het grootste belang. J&Y heeft een groep engineers die zo goed als niet van samenstelling wisselt. Technische kennis blijft zo in huis en J&Y is in staat consistent goede kwaliteit tegen een zeer goed prijs te leveren. In de praktijk zijn altijd meerdere engineers in staat de projectleiding van hetzelfde product uit te voeren. Importeren uit China van deze producten stokt dus nooit omdat de technische kennis bij J&Y ontbreekt.

Speciaal is niet speciaal

Voor onze klanten die een gespecialiseerd product importeren uit China is het van belang dat werknemers van J&Y precies van all in-en-outs op de hoogte zijn en dat continuiteit vanzelfsprekend is. Hoe het product gemaakt dient te worden, waar het voor gebruikt gaat worden, hoe de afwerking moet zijn en zelfs hoe het verpakt moet worden. De betrokken technici moeten diepgaande kennis hebben om goed te kunnen leveren. J&Y investeerd hierin. Opleidingen, reizen naar klanten om productie en product te leren kennis. Alleen met inzet en een investering in tijd en geld kunnen we werken aan langdurige samenwerkingen. Vertrouwen in ons technisch kunnen meoten we bij ieder klant en voor ieder product opnieuw verdienen.

Op verzoek en op eigen initiatief komen we graag bij onze klanten langs om een persoonlijke band op te bouwen en de ruimte te scheppen de samenwerking kwalitatief te verdiepen en het dienstenaanbod te verbreden.  We reizen hiervoor regelmatig naar Europa, Noord- en Midden Amerika en Rusland. Binnenkort (begin 2011) staat de eerste reis gepland naar Afrika. Importeren uit China is overal bereikbaar door de dienstverlening van J&Y.

Een speciaal product krijgt van ons speciale aandacht, en dat moet gewoon zijn.