English Nederlands
 
Laatste nieuws

Bedrijfsprofiel J&Y Shanghai Int'l Trading Co.

Opgericht in 2003, J&Y Shanghai Int'l trading Co., Ltd heeft een goede positie verworven als zakelijke diensteverlener in China. J&Y heeft een uitstekende reputatie, een uitgebreid zakelijke netwerk en daarme perfecte goede toegang tot de Chinese markt. J&Y is begonnen als dienstverlener voor productie en inkoop in China voor buitenlandse klanten, en heeft ind e loop der jaren meer diensten toegevoegd. Niet alleen export uit China, maar ook import en verkoop van producten en diensten in China. Voor importeren uit China is J&Y een betrouwbare handelspartner.

De bedrijfslicentie omvat de volgende kenmerken:

  • Import en export (we handelen alle transport intern af)
  • Inkoop en uitbesteding
  • Productie
  • Import van voedselwaren in China
  • Juridische dienstverlening
  • Volledige distributielicentie in China

In China is de plaats van registratie belangrijk. J&Y is geregistreerd in Waigaoqiao, de vrijhandelszone in Shanghai. Onze registratie in de vrijhandelszone vergemakkelijkt administratieve procedures en geeft toegang tot een geweldig zakelijk netwerk. Voor ons is het de best mogelijk locatie om geregistreerd te zijn. 
Echter, ons hoofdkantoor is in Suzhou, ten westen van Kanaal in SuzhouShanghai. Suzhou ligt midden in de meest actieve economische zone in China en dit maakt het voor ons eenvoudig veel bedrijven op een eenvoudige manier te bezoeken. Voor de diensten die wij leveren in Suzhou uitermate geschikt.

Op dit moment (2010) heeft J&Y 22 medewerkers, het merendeel engineers. We verlenen inkoop en uitbestedingdiensten aan verschillende internationaal opererende productiebedrijven in de rest van de wereld. We proberen onze klanten in ieder geval 1x per jaar te bezoeken en we moedigen bezoek aan China van onze klanten aan. Door het versterken van de persoonlijke relatie verbeteren de zakelijke prestaties.

Personeel

J&Y personeel bestaat uit ervaren en goed getrainde technici en professionele inkopers. Afkomstig uit de koelings industrie, automotive, kunststoffen en scheepsbouw. J&Y is ook een interessant bedrijf om stage te lopen.

 

Veilig importeren uit China

Bij de start van de onderneming in 2003 heeft het management van J&Y de doelstelling om importeren uit China voor Nederlandse bedrijven en bedrijven uit andere lander zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Op dat moment, in 2003, was er een hevige concurrentiestrijd in China tussen de verschillende handelsbureau's, en het was noodzakelijk met een dienst op de markt te komen om J&Y t.o.v de concurrentie aantrekkelijker te maken.
De financiele positie van de onderneming is bij de start al zeer goed geweest, de extra dienst de we daardoor aan hebben kunnen bieden was de garantieverplichting op de geleverde goederen op ons te nemen. Een unieke service voor handelsvedrijven in China. Het is een goede strategie gebleken, in het bijzonder voor bedrijven die via ons bij meerdere leveranciers goederen betrekken. Wilt u meer informatie over de voordelen die J&Y te bieden heeft over het dienstenpakket van andere handelsbedirjven, neem dan contact met ons op. Voor veilig importeren uit China zit u bij J&Y goed.